Hvad er Ayurveda

Ayurveda betyder viden om livet ayur (liv) og veda (viden). Det er yogatraditionens mere end 5000 år gamle fascinerende sundhedsviden med konkrete anvisninger til hvordan vi kan leve på en måde, som fremmer et sundt liv i harmoni og balance.

Det er enkle principper, som ofte ikke koster ret meget andet end din tid, en vilje til små justeringer i dine vaner og en nysgerrighed på naturen i og omkring dig.
Ayurveda er på en gang livsfilosofi og konkrete, praktiske råd, som bidrager til balance og en bæredygtig og hensynsfuld livsstil.

Ayurveda er en fantastisk rigdom af erfaringsbaserede anvisninger til hvordan vi kan leve et liv i samklang med naturens principper for intelligent funktion, skræddersyet det enkelte menneskes konstitution.

Med ayurveda kan du derfor passe godt både på dig selv og på vores natur.

Ayurveda er en dyb erfaringsbaseret praksis, som er blåstemplet af verdenssundhedsorganisationen WHO under henvisning til princippet om lang tids anvendelse og tradition. De autentiske ayurvediske principper er aldrig tilbagekaldt eller modbevist og kan derfor trygt tages i anvendelse.
Er du interesseret i videnskabelige artikler om ayurvedas effekt på diverse tilstande kan du søge efter studier her.