Godt at vide

At arbejde med ayurveda er en proces. Indstil dig på at være åben, nysgerrig, og tålmodig. Måske har du igennem mange år budt din krop og dit sind nogle vaner eller en livsstil, som har presset dig, eller været på kanten af din ydeevne fysisk eller psykisk.

Når du så begynder at justere og ændre på vaner og livsstil, kan det godt være det ikke lige falder i hak den første uge eller to, vores vaner har stor magt, og af og til er det som om vores ”uvaner” ikke så gerne vil slippe os, selvom vi ønsker det. Giv dig selv omsorg, tid og plads til at skabe nye vaner og blive fortrolig med dem.

 

Det er et ayurvedisk princip, at vi ikke skal mase med os selv. Jeg hjælper dig med at lægge en trivis plan. Når vi foretager nye valg, som ræsonnerer i os, er det ligesom at så frø. Med lys, vand, næring og tålmodighed, vil de kunne vokse sig større og stærkere og slå rødder i vores krop og sind og blive til nye rodfæstede vaner.

En ayurvedisk proces er at arbejde med naturen i din krop og dit sinds intelligens. Det skal have sin tid og proces, til gengæld er det både behageligt og berigende at arbejde med ayurvediske principper, så du kan godt glæde dig.

Du vil helt sikkert opleve mærkbare forbedringer, hvis du arbejder med de opskrifter, teknikker og anvisninger, som ayurveda har at tilbyde dig.

Eksempel på et forløb

FØRSTE GANG VI SES

Eksempel: du ønsker hjælp til søvnforbedring

  • Vi starter med en grundig analyse af dine søvnvaner og udfordringer..
  • Vi ser på de officielle anbefalinger for sund søvnhygiejne.
  • Du lærer om ayurveda i relation til forbedret søvn.
  • Du får konkrete råd og en trinvis plan til at forbedre din søvn.

Du prøver de konkrete ayurvediske anbefalinger af over en periode på 2 uger. Det er en god ide, hvis du undervejs skriver lidt noter om hvad du bemærker af ændringer, udfordringer eller andet til vi ses igen.

ANDEN OG TREDJE GANG VI MØDES:

  • Siden sidst – vi taler om de erfaringer du har gjort dig – og justerer og tilpasser.
  • Du får mere ayurvedisk viden om hvordan du med livsstilstilpasninger kan opbygge robuste og gode søvnvaner.
  • Du får flere teknikker til din personlige ”sov godt og dyb værktøjskasse”, f.eks. vejledning i aromaterapi, yoga asanas eller åndedrætsteknikker.

Styrken i et ayurveda-forløb ligger i, at der bliver tid til at integrere input og nye indsigter og opleve effekt af din indsats. Ofte vil vi så meget med vores hoved og vil gerne skynde os i mål, men kroppen har tit brug for mere tid til at slippe det gamle og omstille sig. Derfor kan jeg bedst hjælpe dig, hvis du vælger at arbejde med din søvnforbedring i et forløb.

Det er skønt at sove godt hver nat og vågne med energi og glæde til en ny dag.
De fleste forløb har tre sessioner, men kan forlænges ved behov.

Du kan læse mere om mig her!

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om Ayurveda er du velkommen til at kontakte mig på telefon 2567 2810. Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular, så vender jeg tilbage til dig. Helt uforpligtende