Nyttig information

Booking

Du booker en session eller et forløb ved at kontakte mig enten på mail kontakt@trinebloch.dk, sms eller telefon 2567 2810. Vi finder et tidspunkt (er) som passer dig. Når jeg har modtaget din betaling er din booking bekræftet og jeg sender dit velkomstbrev med nyttig information.

Du kan booke en tid på flg. dage og tidspunkter:

Det er en trinvis proces at skabe positive, sunde og nærende livsstilsændringer, det er hjælpsomt hvis du giver dig selv tid dertil, derfor anbefaler jeg at du vælger et forløb.

Er du i tvivl om hvordan du bedst kommer i gang, eller hvilket forløb du skal vælge, så er du velkommen til at ringe og blive vejledt kort i telefonen.

Værd at vide

Fysisk fremmøde Mikkelborg Allé 76, 2970 Hørsholm i min private konsultation, hvor der er roligt og kig til haven.

Online sender jeg dig elektronisk et link til vores møde i god tid inden vores aftale.

Vælger du kropstype forløb eller vejledning i valg af æteriske olier eller yoga til din unikke kropstype, er det en fordel hvis vi kan mødes fysisk.

Velværebehandling tilbydes alene ved fysisk fremmøde.

Bliver du forhindret i at komme, tilbyder jeg en ny tid, hvis du giver besked senest 24 timer før vores aftale. Ved senere aflysning tilbydes ikke erstatningstid og din betaling refunderes ikke.

Vær forberedt på at der kan være lidt udgifter til dit ayurveda program, f.eks. krydderier, olier, kosttilskud, fødevarer eller lign.

Priser

Ayurvedaforløb og enkelt sessioner

Velværebehandlinger

Ved starten af din velværebehandling aftales fokus for din session, f.eks. mental ro og balance, styrket kognitivt flow, styrket kropsflow, velvære i krop og sind.

Jeg inddrager aromaterapi og åndedrætsguidning ved behov og hvis du ønsker det.

Betaling

Overføres til konto: 5479 1458571

Mobilepay 2567 2810

Når jeg har modtaget din betaling, modtager du en bekræftelse på din aftale pr. mail sammen med et velkomstbrev, så du kan begynde at glæde dig til din første ayurveda session.