Jeg arbejder med en stærk intuition og en klar vision. Vejen til balance starter tit med opmærksomhed på en ubalance. Det er positivt for når vi registrerer ubehag og pres, så er det kroppens feedback til os om, at vi er kommet lidt for langt væk fra vores kerne. Kroppen kalder på os og giver os på den måde en mulighed for at handle og ændre på det som har bragt eller bringer os ud af balance.

Jeg har 20 års erfaring som underviser, yogalærer og behandler. Som yogalærer er jeg bl.a. uddannet af EmmaMaria Vincentz – se lilleyogahus.dk.

Min tilgang til sundhed og balance er formet af min opvækst, personlige erfaringer med sundheds valg- og fravalg og de uddannelser jeg har taget. Jeg er vokset op med en læge far og en sygeplejerske mor. De levede og åndede for at være der for deres patienter, finde løsninger, gøre en forskel, mildne, støtte, lindre, gøre rask.

De sidste mange år har jeg arbejdet med at støtte neurologisk udfordrede børn og unges udvikling med yogaterapi, sanseintegration og kognitiv træning. Jeg har undervist og vejledt forældre og hjælpere.

Så længe jeg kan huske tilbage, har jeg på en eller anden måde været optaget af både indre udvikling og hvordan jeg kunne have det godt i min krop. Jeg har skulle arbejde for at holde balance i krop og sind, og sådan er det stadigvæk. I tilbageblikket med den erfaring at hver periode i livet har sit fokus, styrker og udfordringer.

Jeg har haft en periode i livet med mange intense hændelser, fødte vores 3 børn inden for 5 år. Startede selvstændig virksomhed i 2013 og oplevede inden for en kortere årrække flere udfordrende og livsændrende oplevelser som sygdom i nær familie, livstruende skovbrand, stress og alvorligt sygdomsforløb. Det hele blev bare hele tiden lidt mere krævende og mine tidligere strategier kunne ikke holde mig sund, rask og glad.

Jeg vidste jeg havde brug for meditationen nu, og besluttede mig for at lære transcendental meditation. Det er en enkel, effektiv, evidensbaseret metode, som styrker hele fysiologien ved regelmæssig praksis. Det blev et virkelig vigtigt valg for mig, som førte til beslutningen om at studere klassisk autentisk ayurveda hos læge Charlotte Bech. Jeg er lægeeksamineret ayurvedisk sundheds- og velvære vejleder. Jeg er under uddannelse til Maharishi ayurveda aromakonsulent, charlottebech.dk

Min daglige meditationspraksis giver mig et fundament af ro og klarhed både personligt og professionelt. Jeg har fået god hjælp til at balancere bl.a. min fordøjelse, hormonelle ubalancer og stress med de ayurvediske principper. Ønsker du at opleve effekten af ayurveda i dit liv, så er jeg parat til at hjælpe dig i gang!